Το καλάθι σας

Διόρθωση δεδομένων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για να ενημερώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας αν δεν είναι ακριβή.

Φορητότητα δεδομένων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για να λάβετε όλα τα δεδομένα που αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε για καλύτερη εμπειρία στο κατάστημά μας.

Πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ζητήσετε μια αναφορά που θα περιέχει όλα τα προσωπικά σας στοιχεία που αποθηκεύουμε στο κατάστημα μας.

Δικαίωμα στη λήθη

Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή αν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από το κατάστημά μας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τον λογαριασμό σας, επομένως δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε αυτόν ή να τον χρησιμοποιήσετε ξανά.

Είπαν για εμάς

Άψογη εξυπηρέτηση γρήγορη και κατατοπιστική και η παραλαβή του προϊόντος άμεση.
έχω αγοράσει κι άλλες φορές προϊόντα από το κατάστημά σας και είμαι σε θέση να σας πω ότι σας εμπιστεύομαι για τις αγορές μου.
Η ποιο καλύτερη εξυπηρέτηση και παράδοση με διαφορά μπράβο
Ενα εξαιρετικό κατάστημα .Άψογη συνεργασία και πολυ καλή κ ασφαλές μεταφορά πραγμάτων.

Ιδέες και χρήσιμες συμβουλές από την ergo-horeca.gr

VOULA 0 1184
Η Ergo-Horeca, ως ειδικός στην ανάλυση και την προσφορά λύσεων για τον τομέα της φιλοξενίας, υποδεικνύει συχνά μια σειρά από βασικές παροχές που θα μπ..
VOULA 1 1201
Το δωμάτιο είναι ένας χώρος χαλάρωσης αφιερωμένος στις προσωπικές μας στιγμές. Βασικό και ίσως πρωταρχικό ρόλο σε αυτό καταλαμβάνει το κρεβάτι όπου δι..